Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

10°C

Η Εφημερίδα

Λίγα λόγια για την εφημερίδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ κυκλοφορεί από τις 21 Αυγούστου 2000. Πρόκειται για μια σύγχρονη επαρχιακή εφημερίδα που μεταφέρει καθημερινά στο αναγνωστικό κοινό την τοπική και πανελλαδική επικαιρότητα.

Καθημερινά

Καθημερινά, φιλοξενούνται ρεπορτάζ από την πολιτική ζωή, τη σερραϊκή αγορά, την αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την οικονομία, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα μιας επαρχιακής εφημερίδας

ΣΗΜΕΡΙΝΗ των Σερρών

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ είναι μια εφημερίδα του ΣΗΜΕΡΑ. Στις σελίδες της μέσα από ρεπορτάζ, αγγελίες, ανακοινώσεις παρουσιάζει καθημερινά και ζωντανά το σφυγμό της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής, της σερραϊκής αγοράς , τα όνειρα και την αγωνία όλων των επαγγελματικών κλάδων (αγροτών, δημοσίων υπαλλήλων, ιδιωτικών υπαλλήλων, ελεύθερων επαγγελματιών στον χώρο της Παροχής Υπηρεσιών κ.α.). Δυναμική είναι και η σχέση με τη σερραϊκή περιφέρεια και τον αγροτικό κόσμο.

Η εφημερίδα

Είναι μια καθημερινή πρωινή εφημερίδα και οι μέρες κυκλοφορίας της είναι οι: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist